http://pes09oyna.blogspot.com

http://pes09oyna.blogspot.com
PES 2009 Logo

Yeni PES 2009 Premium Hamachi Ağları

PES OYNA & Katavasya.Com & UEFA Europa League & UEFA Avrupa Ligi - 123

3 Ekim 2008 Cuma

PES 2009 Demo İncelemesi


PES 2009 menü: Demo olduğu için tam olarak bütün menüler açık değil tabii,ama ilk winning den beri en iyi menü tasarımı diyebilirim.Müzikler ise oyuna yakışır şekilde.

PES 2009 grafikler: Grafikler açısından oyun gerçekten iyileştirilmiş oyuncu yüzleri olsun stad grafiği olsun iyi olmuş,ayrıca stadın zemini karşı tarafta biraz daha solgun gibi yani daha gerçekçi eskiden kopyala yapıştır olduğu herhalinden belliydi,unutmadan PC`de reklam panoları ışıklı olmayacak demişlerdi gördük ki ışıklı olmuş. Ayrıca yeni bir kamera açısı daha eklenmiş alışınca oda fena değil.

PES 2009 sesler: Demoda spiker olmadığı için tatsız gelebilir oyun ama aynısını 2008 de yaşamıştık.Gördikki spikerle oyun bambaşka.Oyunda bir başka yenilik diğer oyuncuların sizden pas istemesi ve bunları sizin duymanız,gerçekçilik herhalde buna denir.

PES 2009 atmosfer: Demo olduğu için ve stadın tribünlerinin uzak olmasından dolayı biraz insanlara kötü gelebilir.Bence oyunun atmosferi spiker gelince ve diğer stadlarla süper olacak.

PES 2009 oynanış: 2008'e göre yavaşlamış oyun diyenleri duyar gibi oluyorum ama dikkat ederseniz oyuncu kondisyonları normale göre ayarlanmış eğer diğer seçenekler gelirse oyun daha akıcı olacaktır.

PES 2009 animasyonlar: Oyunun en çok beğendiğim yönü grafikler üzerinde çalışıldığı Messi ve C.Ronaldo`ya bakıldığında daha iyi anlaşılıyor.Vücutlar ve kendine has özellikleri oyuna aktarılmış gerçekçilik max. olmuş.Mesela sadece oyuncuların orta açmadan ceza sahasına bakması bile yeter...

PES 2009 top fiziği: Top fiziği zaten oyunun can alıcı noktası 2009 ile birlikte oyunda falso ve topun kavisi ön planda şutlar daha gerçekçi ve biz merkezli olmuş.

PES 2009 yapay zeka:Bilgisayar artık açıkları kapamayı biliyor.Kanattan Ronaldo ile alıp gitme olayı ortadan kalktı.Artık biraz daha becerili olma vakti geldi,sadece oyuncunun iyi olması yetmiyor seninde birşeyler oyuna katman gerek.Kaleciler daha iyi ve oyunun her anında varlar zaten kaleciler süper olsa hiç gol yemese oyun oyun olmaktan çıkar.

PES 2009 hakemler: İşte 2008`in baş belası hakemler 2008`de en ufak dokunmaya bile foul çalıp oyunu sık sık durduruyordu ama 2009`da sanki hakem yok,hakemler daha fazla hoş görülü ve yerinde kararlarla ön planda.

PES 2009 GENEL: Pes 2009 biraz PES 6 biraz PES 2008 karışımı yukarıda belirttiğim özellikler sayesinde oyun bir adım daha atmış.Eğer multideki sorunlar çözülmüş ise oyun gerçekten iyi oldu demektir.Daha göremediğimiz LEGEND modu ve diğer bütün eksikleri full sürüm çıkınca anlayacağız.Son olarak artık bu oyunu orjinal alalım diğer serileri korsan alanlar belki bunu orjinal alarak kendilerini affettirebilirler.

Kaynak: ekoli.bogcu

Hiç yorum yok: